luni, 10 iulie 2023

POVESTEA MARKETINGULUI... DE ŢARĂ(II).... Cu ce a greşit a noastră Sorana?!

Nu uitaţi că... această mini serie pleacă de la această ... (BANALĂ)OBSERVAŢIE:  marketingul de țară- despre ce arăți celorlalți! O țară poate să fie mai frumos ambalată decât alta.

Sorana Cîrstea  se află în centrul unui scandal pe Twitter, după ce a postat un mesaj care i-a indignat pe fanii ei.

Ea a scris pe Instastory un mesaj în limba engleză care a atras critici.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți, este mesajul, aparent inofensiv, postat de aceasta. 

Sportiva română s-a ales cu un val de critici după acest mesaj.

„E atât de dezgustător... E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”; „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde ”feminine”, femeile atlete nu ar trebui să existe”; „Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii”; „Sorana Cîrstea e homofobă”; „S-o facem pe Sorana irelevantă din nou”, scrie gsp.ro.

 captură foto

Tenismena română a debutat marți la Wimbledon 2023, urmând să joace în turul 1 contra nemțoaicei Tatjana Maria (35 de ani, 62 WTA)... Întrebarea mea:  

      CU CE A GREŞIT SĂRACA?!


Simona Halep (31 de ani) traversează o vară amară, în contrast total cu cea a anului 2019, când a trăit un adevărat vis, la Londra, în această perioadă a anului, câștigând Wimbledon, cel mai prestigios turneu de tenis din lume. Și, dincolo de victoria în sine, românca a impresionat prin felul în care s-a impus în finală, făcând „meciul perfect“, după cum a spus chiar ea, dar și mulți specialiști în tenis: 6-2, 6-2 cu Serena Williams în 55 de minute.

 captură foto

Din păcate, acele vremuri par atât de îndepărtate acum, când „Simo“ are alte griji, așteptând verdictul în cazul ei de dopaj. Chiar și așa, Halep se bucură de respectul câștigat la All-England Club, unde, pe lângă trofeul din 2019, mai are și două semifinale (2014, 2022). Tocmai de aceea, organizatorii turneului londonez au pus la loc de cinste echipamentul pe care l-a purtat Halep, în celebra finală cu Serena Williams din 2019. Imaginea cu acest echipament a fost distribuită de contul de Instagram, „WTA Romania“, dedicat jucătoarelor tricolore. Postarea a fost distribuită masiv online, inclusiv de către Simona Halep.


captură foto

 

CONCLUZIA E UNA SINGURA.... 

DA... doamnelor şi domnilor: asta e marketingul de țară! Despre ce arăți celorlalți! O țară poate să fie mai frumos ambalată decat alta.

 

49 de comentarii:

  1. Tema e ok, dar se poate scrie mult mai multe! Sa inteleg ca urmeaza si altele?!

    RăspundețiȘtergere
  2. E ok, dar inainte debtoate as vrea sa citesc si restul, caci asa reiese! Dar in mare, je suis de accord!

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolul de azi imi pare scris intr o nota indecisa, dar e provocator.Si da: INTREBAREA TA E BINE ZISA/ ARTICULATA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca autorul s-a inspirat de undeva anuntand serialul cu titlul marketing de tara! Vreau doar sa punctez urmatorul aspect: Japonia! Da, tara in care toate merg precum ceasurile elvetiene! Ba chiar, reprezentantii guvernului si-au facut obiceiul ca la sfarsit de an sa ceara scuze populatiei pentru cele 90 minute de intarziere a trenurilor intr-un an de zile! Ei , lucrurile bu stau chiar asa! Zilele trecute, Dan Negru a postat pe face o tabela electronica dintr-o gara japoneza in care era evidentiata intarzierea unui tren cu 120 min! Marketingul de tara! Cam asta inseamna! Dar pentru asta tb sa ai strategie! Strategie media, publicitara, propagandistica! Nu zic ca lucrurile rele tb ascunse! Dar prezentarea cu obstinatie a catorva lucruri rele si evitarea permanenta a publicitatii pozitive duce la un narketing dezastru! Tāti buni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ai cum sa intelegi oamenii care au spirit de turma si oi beheitoare , be , be , be si iei toti in cor behehehebehheh e be , ce poti sa astepti de niste rugumatoare fara creier fara educatie fara coloana vertebrala.Imi pare nespus de rau sa constat ca pulimea de azi este spalata pe creier.Un om normal gandeste ca Sorana evident. Este o jignire profunda adusa mamelor , femeilor din lumea intreaga , este o blasfemie ce se intampla azi pretutindeni , noi cei care am ramas normali traim acum lumea lor anormala cu reguli stupide. E lesne de inteles de ce , suntem condusi de dezaxati mental de oameni cu chip de om dar de fapt niste draci cu chip de om sa ma exprim mai bine si deci e lumea lor si timpul lor , ei stiu ca au putin timp si vor sa ia cat mai multe suflete cu ei de aceia va dau un sfat .... trebuie sa devenim toti o Sorana libera in gnadire daca nu sunteti si voi luati deja.
    Eu gandesc la fel ca Sorana si ma cheama State si port numele unui sfant , Sf Vasile care sa luptat cu dracii, si de aceea molitfele sf Vasile sunt foarte puternice si -i arde pe draci care sunt in viata noastra pretutindeni . Dumnezeu sa ne tina in lumina sa pe toti binecredinciosii acestui neam care poate fi salvat de la Satana .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt absolut convins că ar trebui să fim mai categorici cu tâmpeniile progresistilor.Si Simona Halep este victima unei mari ticăloșii. Este limpede ca apa unui izvor de munte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intrat în epoca anormalității.

    RăspundețiȘtergere
  8. tot ceea ce ieri era NORMAL, azi intra in alta sfera! asta este

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare ce-om mai putea a spune, ori scrie...in anii care vin?!

    RăspundețiȘtergere
  10. da este OK... nimica de adaugat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Deși s-a perforat triplu vaccinal, gena creștină mai răbufneste în Sorana care s-a rascumparat cumva, dandu-le-o-n bot la sodomisti !
    Hristos in inimile noastre !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atentie la exprimare "dandu-le-o-n bot..."! sunt cam tot de tipul LGBT, nu gasesti?!

      Ștergere
  12. nimica mai normal, dar surpriza exista nsi CTP-ei!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sorana ascute COASA... dara Simona asteapta sunetul ei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Interesant, articulat! Sustenabil...👌👍🙏

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumos dar si interesant!🫠

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte adevarat, nimica fals! 👀

    RăspundețiȘtergere
  17. Bune temele alese, oare ce-o urma?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai e mult, pana maine! Veti vedea, sper sa surprind placut!

      Ștergere
  18. da, chiar asta e si problema, nimic mai altfel!

    RăspundețiȘtergere
  19. din acestea, scrise aici se pot trage o sumedenie de povete, de alte lucruri si lucrusoare; care mai de care mai folositoare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sehr schoner!Danke👌🙏👍

    RăspundețiȘtergere
  21. Ein spezieller Text mit eindeutigen Werten eines „verschlüsselten“ Textes, in dem es mehrere SUBJEKTE zum gleichen Prädikat gibt! Vielen Dank – Wien 2023

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de aprecieri, dupa care voi raspunde in limba germana... Mesajul meu, in limba lui Goethe va suna cam asa: "Multumesc de aprecieri si consideratii! Acelasi ganduri bune si o zi buna, acolo, la Viena!"... "Vielen Dank für die Wertschätzung und Überlegungen! Die gleichen guten Gedanken und es geht dir gut, dort, in Wien!"

      Ștergere
  22. Bine punctat, nu te lasa... ce va urma?

    RăspundețiȘtergere
  23. Le-a tras un as sodomistilor !

    RăspundețiȘtergere
  24. Interesant subiectul, dar MORALA e in plina desfasurare!

    RăspundețiȘtergere