sâmbătă, 14 iulie 2018

POVESTEA UNEI ARMATE DE AZI: CEA POLONEZĂ

Am să încerc azi a vă spune o POVESTE modernă a unei armate, care ca și cea ROMÎNĂ a făcut parte din tratatul țărilor CAER... armata POLONĂ. Iar dacă nu o să vă pară ciudată sau neimportantă, o să vă povestesc ce vor să facă urmații lui WOJCIECH  JARUZELSKI. Guvernul polonez condus de Mateusz Morawiecki, a luat măsuri legale pentru a se asigura că ultimului lider comunist, generalul Wojciech Jaruzelski, dar și altor ofițeri din armată din acea epocă, li se iau gradele militare, cu toții urmând a fi degradați la rangul de soldat.
Conform oficialilor de la Varșovia, decizia urmează să „readucă ordinea morală” a lucrurilor. Premierul Morawiecki a explicat că proiectul legislativ adoptat de cabinetul său este de partea victimelor celor peste patru decenii de comunism prin care a trecut Polonia.  Adoptarea s-a făcut în mod voit chiar la data la care statul aduce omagii luptătorilor anti-comuniști, uciși și persecutați în regimul impus după al Doilea Război Mondial, relatează The Washington Post. Prin acest proiect de lege, vrem să readucem ordinea morală fundamentală. Vrem să spunem că răul e rău și bunul e bun, că trădarea este trădare și eroismul este eroism”, a afirmat Morawiecki, odată cu anunțarea deciziei Cabinetului „Suntem de partea victimelor, împotriva răului”
DIFERENȚA?.... POATE CĂ: MINIMA MORALA 
E.U. cred că adevăratul motiv pentru care România este și va rămâne în kkat - lipsa ”ordinei morale a lucrurilor”, ceva ce se găsește de exemplu la polonezi. Abia acum am aflat de inițiativa poloneză, dacă s-ar aplica și la noi ar fi aruncată în aer Rețeaua GRU și KGB din sistem, că de acolo pleacă totul, vedeți cine e unchiul lui Dragnea, că n-a apărut de nicăieri ipochimenul...

5 comentarii:

  1. Ar fi foarte bine... dar la noi există țiriac, adrian și ilie (piftie) năstase, talpani la pensie și multe alte capete pătrate... dar hai să revenim mai bine la oile noastre! Până să vină 1milion de oameni din diasporă pe 10 august, oare n-am putea noi ieșiți în stradă? Oare ne lăsăm călcați în picioare precum oile jigodiei de hotentot d-aia? Oare nu putem să-l apărăm pe Oreste TEODORESCU, pentru nedreptatea ce i s-a făcut, în al scoate drogat? Așa cum e considerată și acuzată mișcarea civică #Next Level, #REZIST? În concluzie, după ce se termină cupa mondială la fotbal, a venit timpul să ne încheiem la modul cel mai serios, socotelile cu psd&alde.
    Avanti Populi

    RăspundețiȘtergere
  2. LA EI SE POATE! Dar la noi de ce nu?! ar fi tare interesant un raspuns oficial pe tema asta....

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai am dat un răspuns oficial! Atât timp cât ei nu dau legi ale justiției și au avut un sindicat liber încă de pe vremea comunistilor, noi am avut puțini dizidenți și o diasporă, disperată... acum avem un popor care își aleg tot aceași călăi în fruntea țării ce își dau legi ale justiției pe care ei le vreau...ce pretenții poți să mai ai? Așa că ăsta e raspunsul meu oficial. Mă trage ața să plec într-o lume mai bună și mai civilizată și să-i las pe ăștia să facă ce vor ei. Trăim că în America de Sud. La bună vedere poate peste încă 30 de ani... sau în altă viață, dacă ne vom reincarna aici... dacă pământul și civilizația umană, va mai exista, să ne bucurăm de ziua națională a Franței și să așteptăm centenarul din anul 20/20.
    Dăm Ardealul la unguri dar prunii ba.
    Laicuri și prietenie la tot feisbucuu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu prunii e exceptionala! Din pu9tza) gandirii?! La care adaugam ceva amfetamine, ceva afrodisiace... si gata treaba... Buna reactia ta! Si funny in acelasi timp!

      Ștergere
  4. Articolul tau cred ca ”produce” o frica tare mare, in randurile tuturor politrucilor din randurile armiei noastre! Dar mai ales finalul e ”exponential” direct, cu realitatea imediata, adica din 90 încoa!

    RăspundețiȘtergere