vineri, 12 august 2016

ORA 10 A VENIT...OMUL NEGRU A SOSIT?!

"PE-UN PICIOR DE PLAI...
   PE-O GURA DE RAI..."
EU UNUL ASA CRED CA AR TREBUI SA INCEPEM A CUVANTA, ATUNCI CAND NE REFERIM LA BUCOVINA! DAR, DIN PACATE DOAR EU... CACI FLUTUR, SI AI LUI CRED CA, TOATE PROBLEMELE S-AU TERMINAT IN BUCOVINA... DE REZOLVAT... IAR SINGURA CARE |"ARDE" AR FI... CEA A GROPILOR DE GUNOI! SAU, ASA CUM MAI ZIC LOCALNICII DE PE ACOLO, CEA A "GROPILOR CU CA... AT"!
AZI, LA CAMINUL CULTURAL DIN VALEA PUTNEI, CETATENII..."DE LA VLADICA, PANA LA OPINCA" SUNT CHEMATI A-SI SPUNE PASUL DESPRE "NECESITATEA UNEI ASTFEL DE GROPI" IN SANUL BUCOVINEI!


UN BANC  MAI VECHI , CARE CIRCULA "LIBER" IN ROMANIA LUI CEAUSESCU SE INCHEIA CAM ASA: "FRUMOASA TARA, PACAT CA-I LOCUITA".TOT CAM ASA, STAU LUCRURILE SI-N BUCOVINA, IN LOCUL CU GROAPA LUI FLUTUR... CUM CARE GROAPA? NU, NU BADIE NU AIA DE LA CIMITIR... GROAPA DE KKT... A LUI FLUTUR CU GAINILE! EI, DAR CUM CARE GAINI? ALEA CARE AU MAI RAMAS IN VIATA, DUPA CE EL LE-A EUTANASIAT...PE MOTIV DE GRIPA... NU PORCEASCA, EI HAI, CA DEJA VAD CA AI UITAT... GRIPA AVIARA! DECI ACEST "HELIOBACTER' AL AGRICULTURII AZI VREA SA DEA GATA NU NUMAI GAINILE CARE AU RAMAS, DAR SI PE LOCUITORII BUCOVINEI... DAR, IATA CUM STA IN FAPT INTREAGA "DANADANA" SI CE SE DISCUTA AZI, IN MICA LOCALITATE VALEA PUTNEI.


DE LA ORA 10.ASA CA.. AZI, RAZESII DE ACOLO, VOR AVEA DE ALES INTRE DOUA SINTAGME:
  •  "ORA 10 A SOSIT... OMUL NEGRU... A VENIT?!"... SAU
  • "FRUMOASA TARA... PACAT CA-I LOCUITA"
      VOI CE ATI ALEGE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu