sâmbătă, 30 decembrie 2023

POVESTEA MEA... IN IMAGINI

Mai este extrem  de PUTIN... si vom "coti" spre cifra 24... Povesti sunt si se vor mai scrie"din greu"! Dar, cu OMENIA stam mai prost!!!Mai jos o istorie TACUTA, in imagini... Fiecare poate intelege ce doreste...E vorba doar de un EXERCITIU de IMAGINATIE

P.S: DACA NU VOI REUSI A FI PE GUSTUL FIECARUIA ROG A FI "IERTAT"

ALTA

Laureati ai premiului Nobel-in mijloc este A.EINSTEIN... iar in stanga sa... M.CURIE
 
ULTIMA... 
FARA COMENTARII (INUTILE)
 
AJUNGE...PENTRU ACEST AN...  LA MULTI ANI!

135 de comentarii:

  1. Interesant...maitre, ce sa-ti urez?! La multi ani... si sanatate!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun asa... la multi ani...si la multi ...bani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragule multa sanatate... si nu numai... LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este o ...POSTARE de final de an... deja anul 2023 se scurge... in rest vom mai vedea!!! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi. Va doresc tuturor... ceea ce imi doresc si mie: iar mie nu-mi doresc de rau! Sa ne vedem, cu bine si sanatosi in 2024... LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulți ani, plini de sanatate, bucurii și cit mai multe împliniri !
    Chapeaux

    RăspundețiȘtergere
  6. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2024 şi Un An Nou Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  11. La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprins(ă) de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

    RăspundețiȘtergere
  13. În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2024 minunat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2024!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

    RăspundețiȘtergere
  17. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani de Anul Nou!

    RăspundețiȘtergere
  18. Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie! La mulți ani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu îţi doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  21. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!

    RăspundețiȘtergere
  22. Spune anului ce vine să îţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate. La Mulţi ani 2024!

    RăspundețiȘtergere
  23. Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. La muți ani 2024!

    RăspundețiȘtergere
  24. La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  25. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani de Anul Nou!

    RăspundețiȘtergere
  26. “Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

    RăspundețiȘtergere
  27. “La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

    RăspundețiȘtergere
  28. “E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să iti deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !”

    RăspundețiȘtergere
  29. “La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

    RăspundețiȘtergere
  30. “Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

    RăspundețiȘtergere
  31. “La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  32. “Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  33. “La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  34. “Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  35. “Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

    RăspundețiȘtergere
  36. „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

    RăspundețiȘtergere
  37. “Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine , dar şi -n tine!”

    RăspundețiȘtergere
  38. “Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

    RăspundețiȘtergere
  39. „Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

    RăspundețiȘtergere
  40. “Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

    RăspundețiȘtergere
  41. ” LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă ăa rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

    RăspundețiȘtergere
  42. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

    RăspundețiȘtergere
  43. “Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”!

    RăspundețiȘtergere
  44. „Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  45. “Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani ″!

    RăspundețiȘtergere
  46. „Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea.Un An Nou Fericit!”

    RăspundețiȘtergere
  47. „Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2024!

    RăspundețiȘtergere
  48. „Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai înalte realizări.”

    RăspundețiȘtergere
  49. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2024!

    RăspundețiȘtergere
  50. „Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2024!”

    RăspundețiȘtergere
  51. „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  52. Ultimele zile ale anului 2023 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  53. „Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

    RăspundețiȘtergere
  54. La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

    RăspundețiȘtergere
  55. „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  56. „Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  57. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  58. „Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

    RăspundețiȘtergere
  59. „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

    RăspundețiȘtergere
  60. Frumos material... exceptional chiar. Iata si urarile mele: "Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

    RăspundețiȘtergere
  61. „Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus!”

    RăspundețiȘtergere
  62. Bun material, dar nu uita ati aminti de aste cuvinte: "Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!"

    RăspundețiȘtergere
  63. Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”!

    RăspundețiȘtergere
  64. „Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îți dă pricepere şi minte. La Mulți Ani !

    RăspundețiȘtergere
  65. „Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit!”

    RăspundețiȘtergere
  66. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2024! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  67. A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.

    RăspundețiȘtergere
  68. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

    RăspundețiȘtergere
  69. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

    RăspundețiȘtergere
  70. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

    RăspundețiȘtergere
  71. „Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  72. „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. „La Mulți Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  73. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.”La Mulţi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  74. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

    RăspundețiȘtergere
  75. „Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2024!”

    RăspundețiȘtergere
  76. Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!″

    RăspundețiȘtergere
  77. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite…LA MULŢI ANI!”

    RăspundețiȘtergere
  78. „Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani !”

    RăspundețiȘtergere
  79. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite…LA MULŢI ANI!”

    RăspundețiȘtergere
  80. Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani !”

    RăspundețiȘtergere
  81. Dragul meu iata ce-ti urez, si postarea asta, una de final e importanta, dar nu uita:"Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou fericit!”

    RăspundețiȘtergere
  82. Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  83. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  84. A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

    RăspundețiȘtergere
  85. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

    RăspundețiȘtergere
  86. De aci, din Bucovina... "Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2024! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  87. “Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru tine..La Multi Ani!!!"

    RăspundețiȘtergere
  88. De aci, doar atat: Un An Nou cum ai visat!

    RăspundețiȘtergere
  89. Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2024!

    RăspundețiȘtergere
  90. Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  91. „Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani !”

    RăspundețiȘtergere
  92. „Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2024!”

    RăspundețiȘtergere
  93. Excelent material, o "chit esenta" a tot ceea ce ai postat pana azi... scurt si la obiect... Iat si cateva ganduri din partea mea: " Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2024!”

    RăspundețiȘtergere
  94. Sfarsit de an publicistic in stilul caracteristic! Niciodata autorul nu spune tot! Lasa cititorului bucuria si curiozitatea de a continua povstea vietii! Bravo Maestre! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  95. La multi ani; interesanta poveste!!!

    RăspundețiȘtergere
  96. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

    RăspundețiȘtergere
  97. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  98. Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

    RăspundețiȘtergere
  99. Un 2024 in care sa ai tot ce nu poti cumpara cu bani

    RăspundețiȘtergere
  100. In contul tau 2024, la Banca “Viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  101. Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  102. „Spune anului ce vine, să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

    RăspundețiȘtergere
  103. Previziuni meteo de revelion 2024: am prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

    RăspundețiȘtergere
  104. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!

    RăspundețiȘtergere
  105. La multi ani si buni!
    Domnul sa invesniceasca in viata si sufletul tau lumina, bucurie si liniste sporitoare de nadejdi intotdeauna reinnoite!

    La multi ani si buni!
    Domnul sa-ti strajuiasca inima cu sfintenie si dragoste spre implinire, crestere si desavarsire launtrica!

    RăspundețiȘtergere
  106. Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate pe calea vietii, intelepciune in cuvant si oameni sinceri alaturi!
    La multi ani si buni!

    Noul an, inca mititel si plapand, sa aduca belsug de credinta si bucurie in suflet!
    Domnul sa va dea sanatate si impliniri!

    La multi ani si buni!
    Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie în suflet, si un An Nou plin de împliniri!
    Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va însoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

    RăspundețiȘtergere
  107. Dragi stelute de nea,
    Duceti voi urarea mea
    De multi ani cu sanatate,
    Pace-n suflet si, in toate,
    Harul Domnului sa fie!
    2024 stelute de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  108. Un an nou, cu certificat de garantie. Oferta valabila doar in noaptea de 31 Decembrie 2023 – 1 Ianuarie 2024!

    RăspundețiȘtergere
  109. Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  110. Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  111. Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!

    RăspundețiȘtergere
  112. Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani !”

    RăspundețiȘtergere
  113. Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!.

    RăspundețiȘtergere
  114. Pasii tai sa strabata in ritm de dans trecerea de la 2023 la 2024. Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2024

    RăspundețiȘtergere
  115. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  116. ”Anul nou cu veselie, facturi mici la energie, un Tesla în garaj, că nu-i trebuie ambreaj, virușii să te-ocolească, conturile să îți crească, și la voi dar și la noi La mulți ani în 2024!”

    RăspundețiȘtergere
  117. ”Anul Nou să-ți fie plin

    Cu butoaie-ntregi de vin

    Maibach-ul să-ți stea la scară

    Cu șofer și secretară

    Vacanțe numa-n Seichelles

    Și carieră de succes

    Să ai valize cu bani

    Zgârie nori la americani

    La Monaco un palat

    Si-un iaht în port ancorat

    Gata! Că ești prea bogat!”

    RăspundețiȘtergere
  118. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

    RăspundețiȘtergere
  119. Anul vechi în cântec pleacă, Vine vesel anul nou”
    – Să preţuim ce a fost bun din anul vechi;
    – Să nu uităm ce a fost rău în anul vechi;
    – Să trecem cu mai multă chibzuinţă în anul nou

    RăspundețiȘtergere
  120. „Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!

    „Anul nou… o bucurie
    viaţa toată să vă fie!
    Bani, maşină, fericire,
    Sănătate şi iubire.
    Nu-i de-ajuns să le doreşti.
    Ţipă, luptă, dă din coate,
    Aşa le obţii pe toate!”

    RăspundețiȘtergere
  121. „Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulţi ani!”

    RăspundețiȘtergere
  122. Aho, aho de anul nou, să-ti faci o vilă cadou. Și un Ferari în garaj. Penthouse la etaj, cu vedere la oraș. Nu la București sau Cluj ci direct pe Moulin Ruge. Să primești doar ce nu ai, chiar si-un zgârie nori în Dubai.

    RăspundețiȘtergere
  123. „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

    RăspundețiȘtergere
  124. „Multa sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

    RăspundețiȘtergere
  125. ”Buchet de artifici eu iti trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!! Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc îngerii sa va daruiasca!!!”

    RăspundețiȘtergere
  126. Anul ce va veni, pe tine unul... sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite…LA MULTI ANI!”

    RăspundețiȘtergere
  127. Nimic fără iubire! Foarte frumos,de dorit de toți ce știu să iubească! Nu mă tem nici de cei ce mă urăsc, nici de cei ce se prefac că mă iubesc! Mă tem că ne ia prea mult timp să trecem printre ei pentru a ajunge la cei pe care-i iubim și care ne iubesc! Anul 2024 trebuie să facă loc frumosului, spiritualității și iubirii! Așa să ne fie scris!

    RăspundețiȘtergere
  128. Frumos si delicat articol...

    RăspundețiȘtergere