duminică, 29 martie 2020

DIN CICLUL: BULA LA DATORIE... SAU UNA PE ZI, IN TIMPUL COVID 19

Una pe zi... Cum va spuneam, perioada aceasta este pt unii folosita ca si lait motiv de campanie electorala. Asa se face ca, pe langa "Tanti Primareasa", si acoliiti acestora din tara par sa-si facut acelasi lait motiv. Vreti un exemplu super recent?   Valcea... Rm. Valcea
Un oraș din Oltenia a semănat, azi, cu unul chinezesc. Străzile au fost împânzite de oameni camuflați în costume albe, cu măști pe față. Peste 100 de persoane au participat la o acțiune de dezinfecție, organizată de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Echipați în salopete albe, care le acopereau întregul corp și având în spate atomizoare pline cu biocid, care a fost pompat pe străzi, oamenii au luat la pas străzile din cartierele. “La ora 9.00, de la sediul societăţii de lângă Parcul Zăvoi, 110 persoane echipate complet cu combinezoane, cizme, măşti, ochelari, mănuşi şi veste personalizate şi ”înarmate” cu atomizoare de 14 litri cu soluţii biocide au “atacat” mai multe cartiere din municipiu. La dezinfecția de proporții a participat și primarul Mircia Gutău, dar și viceprimarii din Râmnicu Vâlcea. 
Insa priviti pozele si veti vedea cum, nu se tine cont de nicio distantiere sociala, mastile sunt folosite aiurea,, iar tanti vice... nu are nicio masca!
Restul pozelor vorbesc de la sine...
Ca o concluzie amara, am sa pun si eu un vers din cupletul marelui Tanase: SI CU ASTA CE-AM FACUT?
Inchipuiti-va ca din cei care-i vedeti, doi, nu mai mult sunt asimtomatici... va puteti inchipui cati oameni pot infecta/? La care, daca mai adaugam si faptul ca pozele de grup sunt facute la sediul ADP, adica....gard in gard cu stadionul din Zavoi... oare, LA CE SA NE MAI ASTEPTAM?

2 comentarii: