duminică, 13 mai 2018

POVESTEA HAZULUI... LA NECAZ: ÎN CAZ DE IEȘIM DIN U.E... S-A GĂSIT UN PREMIER... TOT DIN VIDELE

DACĂ TOT ÎI DUMINICĂ, DACĂ CSM-UL LUI FIREA FU SPULBERAT DE GYOR-UL LUI ORBAN... ÎN FINE DACĂ PĂNĂ ȘI SFĂNTUL PĂRINTE O PRIMI PE ”SFĂNTA” DIN  ORAȘUL ”DIVELE”... AM SĂ VĂ FAC O DESTĂINUIRE! UNA, TARE DE TOT! CĂ,  ÎNCĂ PUȚIN ȘI O SĂ CRAPE ȘI NETUL... DE CIUDĂ, CE CREDEAȚI?

Păi dacă ”Livaș”, din Saelele, o să reușească a scoate Romînia din UE, cu capitala ... la IERUȘALAIM... păi deja tărgul zvonește că o și găsit un viitor premier!...Că deh, tot îi place să-i schimbe precum flaușatele... Cine este? Ia aruncati o privire mai jos:

ȘI CREDEȚI CUMVA CĂ, ACTUALA MAJORITATE PARLAMENTARĂ NU-L VA VOTA? ... IAR VĂ ÎNȘELAȚI.... DE CE? IATĂ,  DE CE....
ÎNSĂ, PENTRU CEI CARE, ÎNCĂ... N-AU AFLAT... EXISTĂ SE PARE O ”CHEIE” A SUCCESULUI:! EI,  CUM CARE?


Se auzea că, cică, la Videle, unde alt undeva... ar exista o (singură) școală de miniștrii, din tară! Dar, deh... bănuiesc că sunt doar invidii și răutăcisme! Și că, școala aia ar fi una specială, de doar 8 clase, pe care dacă o absolvi ieși direct ministru... iar dacă nu ști să legi cuvintele între ele, chiar PRIM MINISTRU! Babele, din orașul cu PRICINA, cănd nu au ce face, mai spun și că... dacă esti femeie... și nu  absolvi, că poate ți se face de o Costa Rica, ceva pe acolo... ai mari șanse să devii amantă fie de parlamentar, fie de ex președinte!  Dar, deh... mă repet:  bănuiesc că sunt doar invidii și răutăcisme!Sau poate credeți altfel?!

4 comentarii:

  1. Interesant..spre hazliu, sau invers! Poate parea o solutie de salvare! Insa doar a agricoolturii... de maidan!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pavianul s-a născut la Videle! Poporul din anii '90, semna adeziuni pe puncte pentru democrația originală a lui ilici, cu sprijinul tacit a lui Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, inimă zburdalnică, cel iubit de popor în piața victoriei. În rest Firea e bine... dar și mătura ei... locanicii e și ei bine dând din picioare de fericire, au ieșit și la horă neamule... hamsteru nu se zbârlește, pentru că e și el un suflet, că hamsteru... patriarhu' e ortodox pentru oi... "și un popă dacă ar vrea"... asta pentru cunoscători, avem un popor fericit în țara lui, astă vară de crăciun.
    Avanti Populi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mai Olivier, multa dreptate..pari tu a avea! Dar... asa, ca tot nu ne aude nimeni: daca avem parte pana la finalul anului de inca un Pavian, mai bine il rugam direct pe Beny Netaniahu.. sa ne ”incante”, asa ca tot au luat locul prim la Eurovision Contest! CE SPUI?

      Ștergere
  3. Niciodată! Au contraire... susțin,
    "iar complicități bolșevicilor ne fac în fiecare zi să ne depărtăm de comunitatea europeană". Rareș Bogdan

    RăspundețiȘtergere