duminică, 17 decembrie 2017

POVESTEA MODERNĂ A REGELEUI ”GOSPODIN”

DUPĂ CE AM FOST ”CRUCIFICAȚI” MAI BINE DE O SĂPTĂMÎNĂ DE ZILE DE FUNERALIILE UNUI AȘA ZIS REGE... CULMEA CARE MAI ERA ȘI VOIEVOD DE ALBA IULIA... AZI AM SĂ VĂ ROSTESC ȘI O POVESTE MAI PUȚIN ȘTIUTĂ A ACESTUI ”TOVARĂȘ REGE”. CULMEA FACE CA ÎNTREAGA SA VIAȚĂ SĂ ADUCĂ FOARTE MULT CU UN MELANGE FOARTE REUȘIT ÎNTRE, BATRANUL  REGELE LEAR ȘI TANARUL PRINȚUL HAMLET... 
DE ACUM ÎNCOLO, NUMAI BUNUL DUMNEZEU MAI POATE, DACĂ VA VREA...  SĂ-L IERTE!
Însă iată ce am găsit pe rețelele de socializare despre MORTUL acestui neam... TOVARĂȘUL MIHAI DE HOHENZOLLERN A FOST, ESTE ŞI VA RĂMÂNE CEA MAI MARE INDIGESTIE ISTORICĂ A POPORULUI ROMÂN....
Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost cel mai mare general bolșevic dovadă că a câștigat războiul împotriva Armatei Române fără să tragă un glonț. A capturat-o fără nici o opoziție la 23 august 1944 orele 22:00. Armata URSS parcursese 1,100 de km prin stepa în 14 luni şi după intervenția Generalului Mihai, a trecut peste Carpați şi a parcurs 600 km până la Carei în 2 luni. Ăl mai mare general domnule.

România nu a fost invinsă în luptă, ea a fost predată URSS-ului prin înșelăciune de impostorul de nivel istoric Mihai de Hohenzollern.
Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost cel mai mare executor judecătoresc din Lume, singurul care a executat un mareșal și nu degeaba, ci pentru că a eliminat din România 400,000 de coetnici ai săi drept în Palestina motiv pentru care acest teritoriu a suferit o schimbare de identitate din Palestina în Izdrael. Oy vey!
A fost cel mai mare finanțist din lume dovadă că în 1946 leul s-a multiplicat de sute de mii de ori.
A fost şi cel mai mare exportator de grâne din lume astfel ca românii au rămas fără pâine de au făcut foame cruntă, cea ce desigur meritau pentru că au atacat nejustificat cel mai frumos monument de umanizm bolșevic, pe mărețul ureseseu.
A fost cel mai mare strateg politic din Lume dovadă că a "implementat" bolșevismul în România în doar 3 ani ceea ce lui Lenin şi Stalin le-a luat peste 10 ani în Rusia.  A fost şi cel mai mare actor din Lume care a pretins ani și ani că este monarh al Poporului Român în timp ce în fapt era agentul principal al dușmanilor de moarte ai Poporului Român. Inegalabil actor, nici unul mai mare.
Tovarășul Mihai de Hohenzollern a avut un rol de esență în aplicarea cinică și cu cruzime a procedeelor distructive și ireversibile asupra Poporului Român, a milioane de români uciși sau cu viețile distruse, a distrugerii a tot ce a fost mai bun în Poporul Roman, pentru ca apoi sa se poată executa transferul patrimoniului Poporului Român către coetnicii săi bolșevici cu efect direct până în prezent. Tovarășul Mihai de Hohenzollern a fost, este şi va rămâne cea mai mare indigestie istorică a Poporului Român.

3 comentarii:

  1. Interesanta comparatia cu o indigestie! Oare o sa mai poata cineva sa-l ierte? Si nu ma refer aici la ”pupincuristii de serviciu”?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Observatiile foarte corecte, in totalitate! Chiar daca azi vad ca majoritatea din Romania era ”innebunita” dupa Mihaita! Ciudat este faptul ca acel asa zis gest istoric s-a facut impotriva mainii celui care i-a intins-o, cand mama regelui era in exil impus de catre Carol! Si atunci ma intreb, te intreb, dar îi si intreb pe asa zisii regalisti: NU CUMVA AU LIPSIT DE LA ORELE DE ISTORIE?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mai vrei, la asa lideri politici, asa destin!

    RăspundețiȘtergere