luni, 22 august 2016

O POVESTE DEVENITA COSMAR: JOCURILE OLIMPICE



"ODA ... (IN METRU ANTIC)
Nu credeam sa-nvat a muri vrodata
 Pururi tânar, înfasurat în manta-mi,
Ochii mei naltam visatori la steaua ... Singuratatii
."

AZI SE SFARSESC...  JOCURILE OLIMPICE... EDITIA DE VARA. CITESC... SI RECITESC EDITORIALUL LUI TOLOTAN DIN  VINEREA "INCEPUTULUI"... INTITULAT ...

"Președinte, premier, modele. Iohannis și Cioloș nu vin la Rio. Pentru prima oară după mulți ani, România nu va avea un înalt reprezentant la ceremonia de deschidere"

Va invit a o face si voi, singuri, in propriile ganduri si tristeti ... http://www.tolo.ro/2016/07/29/presedinte-premier-modele-iohannis-si-ciolos-nu-vin-la-rio-pentru-prima-oara-dupa-multi-ani-romania-nu-va-avea-un-inalt-reprezentant-la-ceremonia-de-deschidere/

Ideea care insa ma tot urmareste din acest tulburator ESEU, despre viata, sport si ESEC-uri... sta voit parca ascuns la finalul lui:
"Sunt aceiași sportivi care au fost cu noi întotdeauna. Au fost aici mai ales când ne-a fost greu. De pildă, când programul la televiziune era de două ore. 

  •  Ideea si absenta

Nu e vorba de persoane, ci despre o idee. Nu e vorba despre Olimpiadă, ci despre sport ca interdependență între noi, oameni diverși, care nu trebuie să fim de acord în toate chestiunile.
Acum, când Jocurile sunt antipatizate de democrați și amenințate de teroriști și, colac peste pupăză, când noi, românii, suntem în criză de rezultate, ce facem?!
Facem mai puțin sau mai mult pentru sport, domeniul pe care l-am considerat sprijinul nostru și una din căile de educație pentru copiii noștri? Asta-i întrebarea și aceasta e absența. Președinte, premier, modelele lipsă."
  •  MORALA?! 
Inca imi sta, in "METRUL ANTIC". De la IPOTESTI... 


Un comentariu:

  1. Imi permit si E.U ati raspunde: citeste si tu, desi stiu ca deja ai facut-o aceasta postare: http://mugetulcarpatiloronline.blogspot.ro/2016/08/cand-berea-toata-s-sfarsit-da-l-dracu.html... Ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere